Дизайн журналу
Дизайн журналу
Підвісна Лампа

Snow drop

Підвісна Лампа Snow Drop - це стельове та модульне освітлення. Його зручністю є регулювання його світності модуляцією завдяки гладкій шківі. Крок за кроком, граючи з противагою, користувач може збільшити і зменшити світність. Модуляція цієї конструкції нагадує різні етапи цвітіння підсніжника від початку тетраедром до кінця чотирма фракталами трикутника. Старовинна бурштинова кулька Едісона вставляється в чотиригранну ексклюзивну коробку, виготовлену з опалесцентного білого сплетення, коли конструкція закрита.

Назва проекту : Snow drop, Ім'я дизайнерів : Nicolas Brevers,, Прізвище клієнта : Gobo lighting.

Snow drop Підвісна Лампа

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.