Дизайн журналу
Дизайн журналу
Підвісна Лампа

Snow drop

Підвісна Лампа Snow Drop - це стельове та модульне освітлення. Його зручністю є регулювання його світності модуляцією завдяки гладкій шківі. Крок за кроком, граючи з противагою, користувач може збільшити і зменшити світність. Модуляція цієї конструкції нагадує різні етапи цвітіння підсніжника від початку тетраедром до кінця чотирма фракталами трикутника. Старовинна бурштинова кулька Едісона вставляється в чотиригранну ексклюзивну коробку, виготовлену з опалесцентного білого сплетення, коли конструкція закрита.

Назва проекту : Snow drop, Ім'я дизайнерів : Nicolas Brevers,, Прізвище клієнта : Gobo lighting.

Snow drop Підвісна Лампа

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.