Дизайн журналу
Дизайн журналу
Виставковий Дизайн

AS & Palitra

Виставковий Дизайн Основна мета стенду AS & PALITRA - представити шпалери компанії компанії як елемент декору інтер’єру на виставці MosBuild 2016. Домінуючим елементом естетичної концепції стенду є пергола. Кінці балок даху, розміщені поза підставки, створюють ілюзію перетворення внутрішніх приміщень на зовнішні. Простір підставки, організований арками і балками, фрагменти стін шпалерами і створюють ефект відкритості.

Назва проекту : AS & Palitra, Ім'я дизайнерів : Viktor Bilak, Прізвище клієнта : EXPOLEVEL.

AS & Palitra Виставковий Дизайн

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.