Дизайн журналу
Дизайн журналу
Лампа

Lunipse

Лампа «Lunipse» - це набір стельових світильників обіднього столу, виготовлених склом та ультраскряпаною сталею, намотаною на нього, натхненним явищем місячного затемнення через заломлення сонячного світла атмосферою Землі в тіньовий конус. Мета - принести місячне світло і подання місячного затемнення в атмосферу будинку. Продуктивність та естетична краса поєднуються разом, а також роблять емоційний зв’язок між "Lunipse" та користувачем, ширшим світлом та кращою дифузією та освітленням. Ці привабливі абажури зі сталевим покриттям надають відчуття сучасності.

Назва проекту : Lunipse, Ім'я дизайнерів : Nima Bavardi, Прізвище клієнта : Nima Bvi Design.

Lunipse Лампа

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.