Дизайн журналу
Дизайн журналу
Годинник

Slixy

Годинник Годинники були розроблені таким чином, щоб вони були мінімалістичними, але при цьому елегантними та поважали традицію годинників своїми простими руками, марками та округлою формою, водночас розсуваючи межі із застосуванням кольору та нав'язливої торгової марки. Увагу приділяли як матеріалам, властивостям, так і дизайну, оскільки кінцевий замовник сьогодні хоче всього цього - гарний дизайн, хороша ціна та якісні матеріали. Годинники містять кришталеве сапфірове скло, нержавіючу сталь для корпусу, кварцовий рух, зроблений швейцарською компанією Ronda, водостійкість 50 м та кольоровий шкіряний ремінь, щоб закінчити його.

Назва проекту : Slixy, Ім'я дизайнерів : Miroslav Stiburek, Прізвище клієнта : SLIXY.

Slixy Годинник

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.