Дизайн журналу
Дизайн журналу
Прасувальна Дошка

DAZZL360

Прасувальна Дошка Прасувальна дошка не була змінена з часу її початку, хоча вона вважається важким обов'язком для багатьох людей. Прасувальна дошка Dazzl360 - це інноваційний новий продукт, який назавжди змінить спосіб прасування. Особливості обертання дошки на 360 градусів полегшують прасування та швидше прасування. Ця інноваційна система прасування оснащена додатковими затискачами для штанів, детальною дошкою для шиї та рукава, 360-ти поворотним залізним чохлом, вішалкою для полотна після праски, вісьмома рівнями регулювання та механізмом блокування EZ для зручного складання та зберігання.

Назва проекту : DAZZL360, Ім'я дизайнерів : Lee Kibeom, Прізвище клієнта : DAZZL360.

DAZZL360 Прасувальна Дошка

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.