Дизайн журналу
Дизайн журналу
Туристичний Атракціон

The Castle

Туристичний Атракціон Замок - це приватний проект, розпочатий двадцять років тому в 1996 році з мрії з дитинства побудувати власний Замок, такий самий, як у казках. Дизайнер також є архітектором, конструктором та дизайнером ландшафту. Основна ідея проекту - створити місце для сімейного відпочинку, як туристичного атракціону.

Назва проекту : The Castle, Ім'я дизайнерів : Georgi Tumpalov, Прізвище клієнта : Renaissance Ltd..

The Castle Туристичний Атракціон

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.