Дизайн журналу
Дизайн журналу
Клубний Стіл

Strech.me

Клубний Стіл Strech.me клуб і журнальний столик - це відповідь на запит про багатофункціональний предмет меблів у сучасному будинку. Користувачеві рекомендується створювати різні комбінації, що визначають його поточну форму та функції. У втягнутому стані це економить місце, тоді як розширення розсувного столу можливе зліва та справа без будь-якої металевої частини або додаткових механізмів - від 80 до 150 див. Два розширювані елементи можна повністю вийняти з основної конструкції та переставити, щоб вони незалежно виконували роль універсальних просторових елементів: лавки, додаткового столу, вази / газети або тумбочки.

Назва проекту : Strech.me, Ім'я дизайнерів : Ivana Cvetkovic Lakos, Прізвище клієнта : ICE STUDIO d.o.o..

Strech.me Клубний Стіл

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.