Дизайн журналу
Дизайн журналу
Крісло

Tulpi-seat

Крісло Tulpi-design - це голландська студія дизайну, яка має приємний витончений, оригінальний та грайливий дизайн для приміщень у приміщенні та на відкритому повітрі, з основним акцентом на громадський дизайн. Марко Мандерс досяг свого міжнародного визнання за місцем Тулпі. Привабливе сидіння Tulpi додасть кольору будь-якому оточенню. Це ідеальне поєднання дизайну, ергономічності та стійкості з величезним фактором веселощів! Сидіння Tulpi автоматично складається, коли його пасажир встає, гарантуючи чисте і сухе сидіння для наступного користувача! Завдяки обертанню на 360 градусів сидіння Tulpi дозволяє вам вибрати власний погляд!

Назва проекту : Tulpi-seat, Ім'я дизайнерів : Marco Manders, Прізвище клієнта : Tulpi BV.

Tulpi-seat Крісло

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.