Дизайн журналу
Дизайн журналу
Кільця

Blessed Child

Кільця Кільця «Блаженна дитина» - це обіцянка любові: Дитина Джеймі обнімається до внутрішньої сторони кільця і довіряє своє життя рукам матері. Дитину укладають на спину, смоктаючи великий палець. Саме психічне бачення її ненародженої дитини має на увазі кожна вагітна жінка. Кільце символізує безумовну взаємну зв’язок довіри між немовлям та матір'ю та віддає шану цій довірі. Дитячий Сем на вершині світу, безпечний, здоровий і щасливий. Носитель переносить дитину з гордістю, представляючи себе впевненою матір'ю. Кільце - це гурт, який говорить: "Повір мені, тебе кохають!"

Назва проекту : Blessed Child, Ім'я дизайнерів : Britta Schwalm, Прізвище клієнта : Blessed Child (Your 'Glueckskind').

Blessed Child Кільця

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.