Дизайн журналу
Дизайн журналу
Класична Стеля Ручної Роботи

Rayon

Класична Стеля Ручної Роботи Rayon - це стеля ручної роботи з масиву дуба в їдальні для приватного клієнта в Єгипті. На розробку та виконання цього французького класу мистецтва в класичному стилі було потрібно майже рік. Єгипетські ремісники ручної роботи - 4,25 м на 6,80 м, усі вкриті мотивами з масиву дуба ручної роботи, в той час як атласний блиск та патина використовувались для створення його старовинного вигляду. Концепція дизайну нагадує сонце з крепускулярними, як промені. Промені були розроблені, щоб випробовувати листя і гілки, які відрізняють полум’яний французький класичний нюх.

Назва проекту : Rayon, Ім'я дизайнерів : Dalia Sadany, Прізвище клієнта : Dezines Dalia Sadany Creations.

Rayon Класична Стеля Ручної Роботи

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.