Дизайн журналу
Дизайн журналу
Лампа

Idiomi

Лампа Ідіомі; це світильник у своїх трьох вимірах і масив освітлення може створити різні сценарії та збагатити навколишнє середовище справді новим світлом. Він хоче бути засобом вираження Світла. Ця лампа нагадує теми чистоти ліній і форм, а також відтінок білого кольору. Ідіомія дозволяє світлу супроводжувати людину в повсякденних діях, відчуттях, почуттях і моментах. Він, завдяки інноваційному потенціалу світлодіодів, може адаптуватися до ситуацій, які його оточують.

Назва проекту : Idiomi, Ім'я дизайнерів : Nicolò Caruso, Прізвище клієнта : Nicolò Caruso.

Idiomi Лампа

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.