Дизайн журналу
Дизайн журналу
Меблі Для Ванної

Valente

Меблі Для Ванної Колекція ванних кімнат Валенте, натхненна дорогоцінними каменями природи, пропонує розкіш дизайну вашої ванної кімнати та налаштування простору за допомогою різноманітних цілей використання. Оскільки кожен дорогоцінний камінь на природі унікальний, всі елементи меблів колекції Valente мають різні розміри та кольори. Мета цих елементів, розроблених в різних розмірах і кольорах, - привнести небесну красу природи у наші ванні кімнати і внести ритм, динамізм у ванні кімнати.

Назва проекту : Valente, Ім'я дизайнерів : Isvea Eurasia, Прізвище клієнта : ISVEA.

 Valente Меблі Для Ванної

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.