Дизайн журналу
Дизайн журналу
Журнальний Столик

Prism

Журнальний Столик Призма - це таблиця, яка розповідає історію. Незалежно від того, під яким кутом ви дивитесь на цю таблицю з неї, ви покажете щось нове. Наче світловідбиваюче світло призми - ця таблиця приймає кольорові лінії, що виходять з єдиного бруска і перетворює їх через свій кадр. Плетіння та скручування лінійної геометрії ця таблиця перетворюється з точки на точку. Лабіринт змішування кольорів створює поверхні, які з'єднуються разом, утворюючи ціле. Призма має мінімалізм у своїй формі та функції, однак у поєднанні зі складною геометрією всередині неї виявляє щось несподіване та, сподіваємось, дещо незрозуміле.

Назва проекту : Prism, Ім'я дизайнерів : Maurie Novak, Прізвище клієнта : MN Design.

Prism Журнальний Столик

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.