Дизайн журналу
Дизайн журналу
Упаковка Для Компостування

cellulose net tube

Упаковка Для Компостування У Тихому океані пливе сміття, розміром з Німеччина. Використання біологічно розкладаються упаковки не тільки обмежує витрату викопних ресурсів, але й дозволяє біорозкладаним речовинам потрапляти в ланцюг поставок. Verpackungszentrum Graz успішно зробив крок у цьому напрямку, розвиваючи трубчасті сітки з використанням компостуючих волокон модульної целюлози для проріджування домашніх лісів. Сітки вперше з'явилися на полицях супермаркетів у Rewe Austria у грудні 2012 року. 10 тонн пластику можна врятувати лише Rewe, просто змінивши упаковку на органічну картоплю, цибулю та цитрусові.

Назва проекту : cellulose net tube , Ім'я дизайнерів : Verpackungszentrum Graz, Прізвище клієнта : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Упаковка Для Компостування

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.