Дизайн журналу
Дизайн журналу
Електричний Велосипед

Silence

Електричний Велосипед Silence - це абсолютно новий концептуальний велосипед управління. Він був розроблений таким чином, щоб мати власний орган чуття, де Karl H Studio використовував 4 технології, радіолокаційний, світлодіодний, детектори та комп’ютер. Мовчання може повідомити поточний стан будь-якому гонщику на основі власних умов їзди. З повагою, Карл Хуанг задумав Silence - зробити велосипед для посвяти друзям з вадами слуху, щоб допомогти їм утриматися від небезпеки. Навіть вони перебувають у мирному світі без жодних звуків, вони все ще мають право насолоджуватися безперешкодною безпекою їзди.

Назва проекту : Silence, Ім'я дизайнерів : Yi-Sin Huang, Прізвище клієнта : Karl H Studio .

Silence Електричний Велосипед

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.