Дизайн журналу
Дизайн журналу
Стельова Підвішена Туалет

4Life

Стельова Підвішена Туалет Унітаз 4life займає своє місце у ванній кімнаті завдяки своїй міцній формі та функціональному використанню як нове зображення характерного домінування. Екологічно чистий унітаз вражає як своєю естетичністю, так і повагою до природи… Загальний підхід у дизайні тонкого набору чохлів сидінь легко розбирається, блокуючий механізм сидіння унітазу - це кнопки управління, які потрібно вставити у внутрішню частину кришки. Кнопки, з якими контактує користувач, розміщуються на ділянках, які найскладніше забруднити, тому це забезпечує додаткову перевагу щодо гігієни.

Назва проекту : 4Life, Ім'я дизайнерів : SEREL Seramic Factory, Прізвище клієнта : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

4Life Стельова Підвішена Туалет

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.