Дизайн журналу
Дизайн журналу
Це Настінна Підвішена Туалетна Плита

SEREL Purity

Це Настінна Підвішена Туалетна Плита У той час як унітаз «Чистота» входить в панування м'яких переходів, він також залишає прості та мінімальні вітри в навколишньому середовищі. Він не тільки впливає на свого користувача своєю естетикою, але й зустрічається з чистотою та невинністю та поважає природу. Загальний підхід у дизайні набору сидінь легкого розбирального, блокувального механізму сидіння унітазу - це функціональні кнопки управління, які потрібно вставити у внутрішню частину набір чохлів. Кнопки, з якими контактує користувач, розміщуються на ділянках, які найскладніше забруднити, тому це забезпечує додаткову перевагу щодо гігієни.

Назва проекту : SEREL Purity, Ім'я дизайнерів : SEREL Seramic Factory, Прізвище клієнта : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity Це Настінна Підвішена Туалетна Плита

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.