Дизайн журналу
Дизайн журналу
Це Настінна Підвішена Туалетна Плита

SEREL Purity

Це Настінна Підвішена Туалетна Плита У той час як унітаз «Чистота» входить в панування м'яких переходів, він також залишає прості та мінімальні вітри в навколишньому середовищі. Він не тільки впливає на свого користувача своєю естетикою, але й зустрічається з чистотою та невинністю та поважає природу. Загальний підхід у дизайні набору сидінь легкого розбирального, блокувального механізму сидіння унітазу - це функціональні кнопки управління, які потрібно вставити у внутрішню частину набір чохлів. Кнопки, з якими контактує користувач, розміщуються на ділянках, які найскладніше забруднити, тому це забезпечує додаткову перевагу щодо гігієни.

Назва проекту : SEREL Purity, Ім'я дизайнерів : SEREL Seramic Factory, Прізвище клієнта : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity Це Настінна Підвішена Туалетна Плита

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.