Дизайн журналу
Дизайн журналу
Комерційна Зона Та Зал Vip

Commercial Area, SJD Airport

Комерційна Зона Та Зал Vip Цей проект приєднається до нової тенденції зеленого дизайну Аеропорти у світі, він включає магазини та послуги в терміналі і змушує пасажира переживати досвід під час його інстанції. ЗЕЛЕНИЙ Тенденція дизайну аеропортів включає в себе простори більш зеленої та стійкої вартості аероспортивного дизайну, сукупність комерційної площі освітлюється природним сонячним світлом завдяки монументальному скляному фасаду, що виходить на злітно-посадкову смугу. VIP Lounge був розроблений з урахуванням органічної та авангардистської концепції дизайну осередків. Фасад дозволяє забезпечити конфіденційність у приміщенні, не перекриваючи вигляд на зовнішній вигляд.

Назва проекту : Commercial Area, SJD Airport, Ім'я дизайнерів : sanzpont [arquitectura], Прізвище клієнта : sanzpont [arquitectura].

Commercial Area, SJD Airport Комерційна Зона Та Зал Vip

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.