Дизайн журналу
Дизайн журналу
Виставковий Простір

IDEA DOOR

Виставковий Простір Павільйон C&C Гуанчжоу на тижні дизайну 2012 року - це багатовимірний та синхронний космічний пристрій. Вікна та двері, розширені на чотири напрямки, реалізують інтелектуальну конверсію та взаємодію всередині та поза зовнішнім простором, що представляє корпоративну концепцію толерантності, відкритості та багатостороннього розвитку. Застосовуючи технологію інтерактивного відображення доповненої реальності та суперпозицію реального середовища та віртуального середовища, корпус дизайну підприємства всередині пристрою досягає перетворення форми відображення з двовимірної в багатовимірну.

Назва проекту : IDEA DOOR, Ім'я дизайнерів : Zheng Peng, Прізвище клієнта : C&C Design Co.,Ltd..

IDEA DOOR Виставковий Простір

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.