Дизайн журналу
Дизайн журналу
Шезлонги

Bessa

Шезлонги Призначений для лаунж-готелів, курортів та приватних резиденцій, вітальня Bessa гармонує з сучасними проектами дизайну інтер'єру. Його дизайн передає спокій, який запрошує на запам'ятовується враження. Вирішивши цілком стійке виробництво, ми можемо насолоджуватися його балансом між формою, сучасним дизайном, функцією та його органічними цінностями.

Назва проекту : Bessa, Ім'я дизайнерів : Simon Reynaud, Прізвище клієнта : Thelos.

Bessa Шезлонги

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.