Дизайн журналу
Дизайн журналу
Пристрій Біометричного Доступу Для Розблокування Дверей

Biometric Facilities Access Camera

Пристрій Біометричного Доступу Для Розблокування Дверей Біометричний пристрій, вбудований в стіни або кіоски, який фіксує райдужку і все обличчя, а потім посилається на базу даних для визначення привілеїв користувача. Він надає доступ шляхом розблокування дверей або входу користувачів. Вбудовані функції відгуку користувачів для легкого самовирівнювання. Світлодіоди невидимо освітлюють око, і з’являється спалах при слабкому освітленні. Спереду є 2 пластикових деталі, що дозволяють дуетові кольори. Менша частина малює око дрібними деталями. Форма спрощує 13 деталей, що виходять спереду, в більш естетичний продукт. Це для корпоративного, промислового та внутрішнього ринків.

Назва проекту : Biometric Facilities Access Camera, Ім'я дизайнерів : Travis Baldwin, Прізвище клієнта : Crea Inc Design LTD.

Biometric Facilities Access Camera Пристрій Біометричного Доступу Для Розблокування Дверей

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.