Дизайн журналу
Дизайн журналу
Дизайн Та Концепція Зачіски

Hairchitecture

Дизайн Та Концепція Зачіски ВАЛЮШИТЕКТУРА є результатом асоціації між перукарем - Gijo та групою архітекторів - FAHR 021.3. Мотивовані Європейською столицею культури в Гімараесі 2012 року, вони пропонують ідею об'єднати дві творчі методології, "Архітектура та зачіска". В результаті бруталістичної архітектурної теми результат - це дивовижна нова зачіска, що позначає переображення волосся в абсолютному спілкуванні з архітектурними структурами. Представлені результати мають сміливий та експериментальний характер із сильною сучасною інтерпретацією. Робота в команді та майстерність були вирішальними для того, щоб зробити волосся, здавалося б, звичайним волоссям.

Назва проекту : Hairchitecture, Ім'я дизайнерів : FAHR 021.3, Прізвище клієнта : Redken Portugal.

Hairchitecture Дизайн Та Концепція Зачіски

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.