Дизайн журналу
Дизайн журналу
Зал Для Гольф-Клубів

Birdie's Lounge

Зал Для Гольф-Клубів Зал для гольф-клубу був розроблений і побудований за 6 тижнів, вчасно до дня відкриття. Він також повинен бути красивим, функціональним для відпочинку та відповідним для проведення випадкових церемоній нагород змагань з гольфу та інших більш дрібних подій. Для 3-гранного скляного ящика посеред поля для гольфу такий підхід приносить зелень, небо та певне поняття про гольф у бар, кольори меблів та відображення ходу в задній панелі мозаїчного дзеркала. Зовнішні погляди є значною частиною дизайну та досвіду інтер’єру.

Назва проекту : Birdie's Lounge, Ім'я дизайнерів : Mario J Lotti, Прізвище клієнта : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge Зал Для Гольф-Клубів

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.