Дизайн журналу
Дизайн журналу
Плакат

50s news-gift paper

Плакат Повертаючись до тих часів, коли роздрібні торговці в Сінгапурі використовували газету для обгортання товарів, цей подарований 1950-х подарунковий папір викликає ностальгічні спогади про ті дні. Ці заголовки та найпопулярніші історії 1950-х років також утворюють цікаве джерело ідентичності, допомагаючи молодому поколінню пов’язати теперішнє з минулим. Жива китайська типографія, застосована поверх старовинної газети, створює поєднання традиційного та сучасного, створюючи при цьому абсолютно свіжу привабливість та подарункову упаковку, підходящу для будь-якого випадку. Вони також можуть бути відображені у вигляді плакатів.

Назва проекту : 50s news-gift paper, Ім'я дизайнерів : Jesvin Yeo, Прізвище клієнта : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Плакат

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.