Дизайн журналу
Дизайн журналу
Електропила

Rotation Saw

Електропила Ланцюгова пила з обертовою ручкою. Цей ланцюг має рукоятку, яка обертається на 360 ° і зупиняється під заданими кутами. Взагалі, люди ріжуть дерева горизонтально або вертикально, обертаючи пилки під певним кутом або спираючись або нахиляючи частини тіла. На жаль, пилка часто вислизає з обтиску користувача, або користувачеві доводиться працювати в незручному положенні, що може спричинити травми. Щоб компенсувати такі недоліки, пропонована пилка оснащена обертовою ручкою, щоб користувач міг регулювати кути різання.

Назва проекту : Rotation Saw, Ім'я дизайнерів : Hoyoung Lee, Прізвище клієнта : DESIGNSORI.

Rotation Saw Електропила

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.