Дизайн журналу
Дизайн журналу
Телеприймач

NOSE Set Top Box

Телеприймач NOSE - це одна з найновіших Smart Set Top Box компанії, що забезпечує технологію цифрового мовлення для користувачів телебачення. Найважливіший персонаж NOSE - це «прихована вентиляція». Прихована вентиляція дозволяє створити унікальні та прості конструкції. Всередині пластикової кришки є металевий корпус, який використовується для запобігання перегріву виробу.

Назва проекту : NOSE Set Top Box, Ім'я дизайнерів : Vestel ID Team, Прізвище клієнта : Vestel Electronics Co..

NOSE Set Top Box Телеприймач

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.