Дизайн журналу
Дизайн журналу
Сумочка

Handbags 3D

Сумочка Дух бренду Mariela Calvé може визначити пропозицію від сучасної, жіночної та космополітичної, простої, шикарної та дизайнерської, з особливою ретельністю в обробці та деталях. У кожній зі своїх колекцій сумок та аксесуарів висвітлюється поєднання органічних та архітектурних форм, доповнених вишуканими матеріалами та яскравими кольорами, що забезпечує цей відбиток таким особливим та неповторним. Він характеризується пропагандою нового стилю, де шкіра, полотно, неопрен та інші ретельно підібрані якісні матеріали є головними героями.

Назва проекту : Handbags 3D, Ім'я дизайнерів : Mariela Calvé, Прізвище клієнта : Mariela Calvé.

Handbags 3D Сумочка

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.