Дизайн журналу
Дизайн журналу
Рокер І Слайд

2-in-1 Slide to Rocker

Рокер І Слайд Слайд 2 в 1 на рокер легко перетворюється з рокера на слайд, пропонуючи два цікавих способу гри. У режимі "слайд" є текстуровані кроки та ручки з впевненим захопленням, а також легкий похилий 32-дюймовий (81 см) слайд для початківців; в режимі гойдалки надзвичайно широка основа та надійні ручки забезпечують безпеку під час гойдання. Цей продукт ідеальний як для внутрішнього, так і для зовнішнього використання Розміри: слайд: 33,3 "D x 19,7" Ш х 20,4 "В (85D х 50 Вт x 52 Г см) Рокер: 32" D x 19,7 "W x 20,4" H (81D x 50W x 52H см) Підходить для віків від 1,5 до 3 років.

Назва проекту : 2-in-1 Slide to Rocker, Ім'я дизайнерів : Grow'n Up R&D Team Wally Sze, King Yuen, Stimson Chow, Samuel Lee, Прізвище клієнта : Grow'n Up Limited.

2-in-1 Slide to Rocker Рокер І Слайд

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.