Дизайн журналу
Дизайн журналу
Органічна Оливкова Олія

Epsilon

Органічна Оливкова Олія Оливкова олія Epsilon - продукт обмеженого випуску з органічних оливкових гаїв. Весь виробничий процес проводиться вручну, використовуючи традиційні методи, і оливкова олія розливається нефільтрована. Ми розробили цю упаковку, бажаючи гарантувати, що споживач чутливих компонентів високопоживного продукту буде отримувати з млини без будь-яких змін. Ми використовуємо пляшку Quadrotta, захищену обгорткою, перев’язуємо шкірою і поміщаємо в дерев'яну коробку ручної роботи, запечатану герметичним воском. Тож споживачі знають, що продукт надходив безпосередньо з млина без будь-якого втручання.

Назва проекту : Epsilon, Ім'я дизайнерів : George Gouvianakis, Прізвище клієнта : Geronymakis George, Organic Farmer/Producer.

Epsilon Органічна Оливкова Олія

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.