Дизайн журналу
Дизайн журналу
Двомісний

Mowraj

Двомісний Моврадж - двомісний, створений для втілення духу етнічного єгипетського та готичного стилів. Його форма була похідна від Нораґра, єгипетська версія молотарки розроблена для втілення готичного чуття без шкоди для її етнічної допотопної сутності. Дизайн є чорним лаком, на якому зображені етнічні єгипетські гравюри на руках і ногах, а також багата оксамитова оббивка, що комплектується болтами та тягнутими кільцями, що надає їй середньовічний викид, як готичний вигляд.

Назва проекту : Mowraj , Ім'я дизайнерів : Dalia Sadany, Прізвище клієнта : Dezines Dalia Sadany Creations.

Mowraj  Двомісний

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.