Дизайн журналу
Дизайн журналу
Лампа

Tako

Лампа Тако (восьминога по-японськи) - настільна лампа, натхненна іспанською кухнею. Дві основи нагадують дерев’яні тарілки, де подається “pulpo a la gallega”, а його форма та гумка викликають бенто, традиційну японську коробку для обіду. Його деталі зібрані без гвинтів, що полегшує їх складання. Пакування в шматки також зменшує витрати на упаковку та зберігання. Стик гнучких поліпропенових абажурів прихований за гумкою. Дірки, просвердлені на підставі та верхній частині, дозволяють забезпечити необхідний потік повітря, щоб уникнути перегріву.

Назва проекту : Tako, Ім'я дизайнерів : Maurizio Capannesi, Прізвище клієнта : .

Tako Лампа

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.