Дизайн журналу
Дизайн журналу
Зубний Лазер

LiteTouch™

Зубний Лазер LiteTouch ™ - стоматологічний лазер Erbium: YAG (довжина хвилі 2940 нм) для лікування твердих та м'яких тканин. Довжина хвилі Erbium: YAG добре поглинається молекулами води та гідроксилу апетиту, які будують зуби та кістки, і тому є найбільш застосовними у широкому спектрі твердих та м'яких тканин. LiteTouch ™ із технологією Laser-in-the-Handpiece ™ забезпечує безпрецедентну точність та потужність, відсутність ергономічних обмежень, що дозволяє мікро-хірургічним та неінвазивним операційним можливостям, підвищуючи при цьому профілактичну стоматологію.

Назва проекту : LiteTouch™, Ім'я дизайнерів : Light Instruments Ltd., Прізвище клієнта : Light Instruments Ltd (Syneron Dental Lasers).

LiteTouch™ Зубний Лазер

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.