Дизайн журналу
Дизайн журналу
Натисніть, Щоб Вийняти Електричні Вилки

The GAN Switch

Натисніть, Щоб Вийняти Електричні Вилки Зазвичай, якщо хтось захоче вийняти електричну штепсельну вилку, їм потрібно буде вимкнути живлення та витягнути його з уважною кількістю енергії. Ця концептуальна, але видима ідея дозволяє лише одним пальцем виконати всю роботу. Перемикач ON / OFF, який також є кнопкою для витягування штекера, допомагає повідомити, чи вилка підключена до джерела живлення чи ні.

Назва проекту : The GAN Switch, Ім'я дизайнерів : Tay Meng Kiat Nicholas, Прізвище клієнта : .

The GAN Switch Натисніть, Щоб Вийняти Електричні Вилки

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.