Дизайн журналу
Дизайн журналу
Натисніть, Щоб Вийняти Електричні Вилки

The GAN Switch

Натисніть, Щоб Вийняти Електричні Вилки Зазвичай, якщо хтось захоче вийняти електричну штепсельну вилку, їм потрібно буде вимкнути живлення та витягнути його з уважною кількістю енергії. Ця концептуальна, але видима ідея дозволяє лише одним пальцем виконати всю роботу. Перемикач ON / OFF, який також є кнопкою для витягування штекера, допомагає повідомити, чи вилка підключена до джерела живлення чи ні.

Назва проекту : The GAN Switch, Ім'я дизайнерів : Tay Meng Kiat Nicholas, Прізвище клієнта : .

The GAN Switch Натисніть, Щоб Вийняти Електричні Вилки

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.