Дизайн журналу
Дизайн журналу
Креативний Дизайн Інтер’Єру Офісу

Reckitt Benckiser office design

Креативний Дизайн Інтер’Єру Офісу Клієнтська прохання полягала в тому, щоб планувати повністю безперервний, відкритий, сучасний офіс. Майте на увазі, що освітлення дуже добре і оптимічно скористайтеся всіма великими просторами. Не герметизуйте. Секція їдальні та відкрита кухня ми намагалися, щоб працівники відчували себе модною кав’ярнею. Після представлення молодої команди RB, обстановка горища та фірмові кольори компанії були одноголосно проголосовані за дизайн інтер’єру вуличного арт-стилю.

Назва проекту : Reckitt Benckiser office design, Ім'я дизайнерів : Zoltan Madosfalvi, Прізвище клієнта : .

Reckitt Benckiser office design Креативний Дизайн Інтер’Єру Офісу

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.