Дизайн журналу
Дизайн журналу
Іграшки

Minimals

Іграшки Мінімали - це чарівна лінія модульних тварин, яка характеризується використанням первинної кольорової палітри та геометричних фігур. Назва походить від свого часу від слова "мінімалізм" та скорочення "міні-тварин". Звичайно, вони налаштовані розкрити суть іграшності шляхом усунення всіх несуттєвих форм, особливостей та понять. Разом вони створюють пантон з кольорів, тварин, одягу та архетипів, заохочуючи людей обирати персонажа, з яким вони ідентифікують себе.

Назва проекту : Minimals, Ім'я дизайнерів : Sebastián Burga, Прізвище клієнта : Minimals.

Minimals Іграшки

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.