Дизайн журналу
Дизайн журналу
Меблі Для Дому Та Офісу

Egg-table

Меблі Для Дому Та Офісу Основою стільниці є металеве кільце, в середину якого встановлено скло, а зовнішня частина виготовляється з дерева, пластику або будь-якого іншого матеріалу, зручного для столів. Стіл має дві металеві ніжки у формі L, які дивляться одна на іншу, завдяки чому вони забезпечують жорсткість. Стіл можна повністю зібрати для транспортування.

Назва проекту : Egg-table, Ім'я дизайнерів : Viktor Kovtun, Прізвище клієнта : Xo-Xo-L design.

Egg-table Меблі Для Дому Та Офісу

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.