Дизайн журналу
Дизайн журналу
Керамічна Плитка

eramosa

Керамічна Плитка Eramosa: Чоловіча… Серія з природними і теплими кольоровими тонами, містить м'який і приємний контраст і проливає світло на різні варіанти з широким діапазоном використання. Серія, яка зберігає природність до останнього моменту, з дрібнозернистими розмірами стіни 21 x 63 та 40 x 40 підлоги, виготовленої, виправленої та втілюючи всі переваги цифрових технологій. Декори Edera та Leaf розміром 21x63 додають динамічності простоті серії.

Назва проекту : eramosa, Ім'я дизайнерів : Bien Seramik Design Team, Прізвище клієнта : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

eramosa Керамічна Плитка

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.