Дизайн журналу
Дизайн журналу
Кераміка

inci

Кераміка Дзеркало елегантності; Інці відображає красу перлини з чорно-білими варіантами і є правильним вибором для тих, хто бажає відобразити шляхетність та витонченість простору. Лінії Inci випускаються розмірами 30 х 80 см і несуть білу та чорну стильність в житлові приміщення. Вироблений за допомогою технології цифрового друку, тривимірного дизайну.

Назва проекту : inci, Ім'я дизайнерів : Bien Seramik Design Team, Прізвище клієнта : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

inci Кераміка

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.