Дизайн журналу
Дизайн журналу
Комод

Furniture of positive emotions

Комод Це комод у комоді, який ніби складається з двох різних продуктів - комод із дверима та комод із висувними ящиками. Незвичайні двері зробили комод повністю функціональним, а відкривання дверей - як краб з розкритими кігтями. Унікальні меблі, які приносять радість. Просто виробляти. Дайте руху ілюзію. Немає іншого аналога для цих меблів.

Назва проекту : Furniture of positive emotions, Ім'я дизайнерів : Viktor Kovtun, Прізвище клієнта : Xo-Xo-L design.

Furniture of positive emotions Комод

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.