Дизайн журналу
Дизайн журналу
Календар

good morning original calendar 2011 - Zoo

Календар ZOO - це комплект для виготовлення паперу для виготовлення шести тварин, кожен з яких служить двомісячним календарем. Приємного року з вашим "маленьким зоопарком"!

Назва проекту : good morning original calendar 2011 - Zoo, Ім'я дизайнерів : Katsumi Tamura, Прізвище клієнта : good morning inc..

good morning original calendar 2011 - Zoo Календар

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.