Дизайн журналу
Дизайн журналу
Вуличний Журнальний Столик

Growing Table

Вуличний Журнальний Столик Стіл вирощування виготовлений з листяних порід волоського горіха, який відображає колір ґрунту і створює фон, який робить рослини більш помітними. Загальна конструкція - це перетин динамічного руху та статичного позирування. У таблиці передбачений простір, де рослини можуть рости і дивитися за столом, щоб створити місце для відпочинку і взаємодії з природою. Поверхня стільниці розсіює світло для створення парникових особливостей. Нарешті, стіл зроблений для зручного зберігання; це може бути збито в кубіках 26 ”x 26” x 4 ”.

Назва проекту : Growing Table, Ім'я дизайнерів : Nga Ying, Amy Sun, Прізвище клієнта : .

Growing Table Вуличний Журнальний Столик

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.