Дизайн журналу
Дизайн журналу
Пристосовувані Прикраси

Gravity

Пристосовувані Прикраси Хоча в 21 столітті використання високих сучасних технологій, нових матеріалів або надзвичайно нових форм часто потрібно робити інновації, Гравітація доводить протилежне. Гравітація - це колекція пристосованих ювелірних виробів, що використовують лише різьблення, дуже стару техніку та гравітацію, невичерпний ресурс. Колекція складається з великої кількості срібних або золотих елементів, різноманітних конструкцій. Кожен з них може асоціюватися з перлами або каменями пасмами і підвісками. Колекція настільки нескінченна з різних коштовностей.

Колекція Жіночого Одягу

The Hostess

Колекція Жіночого Одягу Дипломна колекція Дар’ї Жилієвої - про жіночність і чоловічість, силу та крихкість. Натхнення колекції походить із старовинної казки з російської літератури. Господиня Мідної гори - чарівна покровителька шахтарів із старовинної російської казки. У цій колекції можна побачити прекрасний шлюб прямих ліній, натхненний шахтарською формою, і витончені обсяги російського національного костюма. Учасники команди: Дар’я Жилієва (дизайнер), Анастасія Жилієва (помічник дизайнера), Катерина Анзилова (фотограф)

Сумочка, Вечірня Сумка

Tango Pouch

Сумочка, Вечірня Сумка Сумка Tango - це непересічна сумка із справді інноваційним дизайном. Це виносний витвір мистецтва, який носять наручні ручки, що дозволяє вам мати вільні руки. Всередині достатньо місця, і конструкція, що закриває магніт, що закриває, дає несподіване легке та широке відкриття. Сумка виготовлена з м'якої воскової шкіри шкіри теля для неймовірно приємного дотику до ручки та пухких бічних вставок, навмисно контрастуючи з більш побудованим основним корпусом, виготовленим з так званої глазурованої шкіри.

Пальто, Яке Можна Конвертувати

Eco Furs

Пальто, Яке Можна Конвертувати Пальто, яке може бути 7-в-1, надихає зайнятих кар'єрних дам, які вибирають унікальний, екологічний та функціональний щоденний гардероб. У ньому старий, але знову модний, скандинавський текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний текстильний одяг - це хутряний одяг. Різниця полягає в деталях і дружелюбності до тварин та довкілля. Протягом багатьох років Eco Furs пройшли випробування в різних зимових кліматах Європи, що допомогло вдосконалити якості цього пальто та інших останніх деталей досконалості.

Одяг

Bamboo lattice

Одяг У В'єтнамі ми бачимо техніку бамбукової решітки у багатьох виробах, таких як човни, меблі, клітка для курки, ліхтарі ... Бамбукова решітка міцна, недорога та проста у виготовленні. Моє бачення - створити курортну моду одягу, яка буде захоплюючою та витонченою, витонченою та чарівною. Я застосував цю деталь з бамбукової решітки на деяких моїх моди, перетворивши сирі, жорсткі звичайні решітки на м'які матеріали. Мої дизайни поєднують традицію із сучасною формою, твердістю гратчастого малюнка та м'якістю піску з тонких тканин. Моя увага зосереджена на формі та деталях, що приносить чарівність та жіночність для власника.

Діамантове Кільце

The Great Goddess Isida

Діамантове Кільце Isida - це 14К золоте кільце, яке ковзає на пальці, щоб створити чарівний вигляд. Фасад кільця Ісіда прикрашений унікальними елементами, такими як алмази, аметисти, цитрини, цаворит, топаз і доповнений білим і жовтим золотом. Кожен шматок має свій визначений матеріал, що робить його унікальним. Крім того, плоский скляний фасад на нарізаних дорогоцінних каменях відображає різні промені світла в різних амбіонах, додаючи кільцю ексклюзивний характер.