Дизайн журналу
Дизайн журналу
Канцтовари

commod – Feines in Holz

Канцтовари „Товар” спеціалізується на внутрішніх роботах. Вірно девізу «Вишукані дерев'яні товари» компанія реалізує особливо високоексклюзивні житлові проекти. Канцтовари повинні були задовольнити цю вимогу. Зменшений, але грайливий макет був реалізований з використанням особливо змішаного кольору. Канцтовари відображають стиль фірми, а також її ідеологію використовувати лише найцінніший матеріал: папір виготовляється з 100-відсоткового бавовни, конверти справжнього дерев'яного шпону. Візитки «втілюють» гасло компаній, створюючи тривимірну кімнату, що містить типові дерев'яні вироби.

Подрібнювач Паперу

HandiShred

Подрібнювач Паперу HandiShred - портативний ручний подрібнювач паперу, не потребує зовнішнього джерела живлення. Він розроблений невеликим і акуратним, щоб ви могли покласти його на робочий стіл, всередині ящика або портфеля, який дозволяє легко отримати доступ і подрібнити ваш важливий документ у будь-який час і в будь-якому місці. Цей зручний подрібнювач відмінно підходить для подрібнення будь-яких документів або квитанцій, щоб забезпечити збереження приватної, конфіденційної та будь-якої особистої інформації в будь-який час.

Таблиця Взаємодії

paintable

Таблиця Взаємодії Живопис - це багатофункціональний стіл для всіх, це може бути звичайний стіл, столик для малювання або музичний інструмент. Ви можете використовувати різні види кольорів для малювання на поверхні столу, щоб створювати музику разом з друзями чи родинами, а поверхня переводить малюнок на мелодію кольоровими датчиками. Є два способи малювання, креативне малювання та малювання музичних нот, діти можуть малювати все, що хочуть, щоб створити випадкову музику або використовувати правило, яке ми розробляємо, щоб заповнити кольори на певному положенні, щоб зробити дитячу риму.

Для Бесіди В Режимі Гучного Зв'язку

USB Speaker and Mic

Для Бесіди В Режимі Гучного Зв'язку Динамік та мікрофон DIXIX USB розроблені відповідно до його функції. Мікро-динамік ідеально підходить для гучного спілкування через Інтернет, мікрофон знаходиться прямо перед вами, щоб чітко передавати голос одержувачу, і динамік передасть голос від людини, з якою ви спілкуєтесь.

Стіл, Комод, Плінтус

Trifold

Стіл, Комод, Плінтус Форма Trifold повідомляється поєднанням трикутних поверхонь та унікальної послідовності складання. Він має мінімалістичний, але складний і скульптурний дизайн, з кожного кута огляду виявляється унікальна композиція. Конструкція може бути розширена відповідно до різних цілей без шкоди для її структурної цілісності. The Trifold - це демонстрація цифрових методів виготовлення та використання нових технологій виготовлення, таких як робототехніка. Виробничий процес був розроблений у співпраці з робототехнічною компанією по виробництву, що спеціалізується на складанні металів з 6-осевими роботами.

Ювелірні Сережки

Eclipse Hoop Earrings

Ювелірні Сережки Є одне явище, яке постійно арештовує нашу поведінку, зупиняючи нас мертвими у своїх слідах. Астрологічне явище сонячного затемнення заінтригувало людей з найдавніших віків людства. Від раптового потемніння неба і протікання сонця кинула довга тінь страху, підозр та дивувань на уяви Приголомшлива природа сонячних затемнень залишає довготривале враження на всіх нас. Сережки з діамантовим затемненням з білого золота 18К були натхнені сонячним затемненням 2012 року. Дизайн намагається захопити таємничу природу та красу сонця і місяця.