Дизайн журналу
Дизайн журналу
Чайник І Чашки

EVA tea set

Чайник І Чашки Цей спокусливо елегантний чайник з відповідними чашками має бездоганний вилив і з ним приємно брати участь. Незвичайна форма цього чайного горщика з носиком, який змішується і росте з організму, особливо добре піддається гарному виливу. Чашки універсальні та тактильні, щоб по-різному триматися у ваших руках, оскільки у кожної людини є свій підхід до проведення чашки. Випускається в глянцевому білому кольорі з серебряним покриттям з кільцем або чорним матовим порцеляною з глянцевою білою кришкою та білими облямованими чашками. Фільтр з нержавіючої сталі встановлений всередині. РОЗМІРИ: чайник: 12,5 х 19,5 х 13,5 чашки: 9 х 12 х 7,5 см.

Годинник

Zeitgeist

Годинник На годиннику відбивається zeitgeist, який асоціюється з розумними, технологічними та довговічними матеріалами. Високотехнологічна грань виробу представлена напівторовим корпусом та дисплеєм часу (легкі отвори). Вуглець замінює металеву частину, як пережиток минулого і підкреслює функціональну частину годинника. Відсутність центральної частини свідчить про те, що інноваційна світлодіодна індикація замінює класичний годинниковий механізм. М’яке підсвічування можна регулювати під улюблений колір власника, а датчик світла буде стежити за силою освітленості.

Роботизований Транспортний Засіб

Servvan

Роботизований Транспортний Засіб Це проект сервісного механізму економіки, що базується на ресурсах, що формує мережу з іншими транспортними засобами. Єдина система дозволяє спілкуватися між собою, що підвищує ефективність перевезення пасажирів, а також підвищення ефективності за рахунок руху в дорожньому поїзді (зменшення коефіцієнта FX, відстань між транспортними засобами). Автомобіль має безпілотний контроль. Транспортний засіб симетрично: дешевий у виробництві. У нього чотири поворотні мотор-колеса, а також можливість зворотного руху: маневр великих розмірів. Посадка на поле покращує спілкування пасажирів.

Годівниця Для Їжі

Food Feeder Plus

Годівниця Для Їжі Food Feeder Plus не тільки допомагає дітям їсти самостійно, але й означає більше незалежності для батьків. Немовлята можуть тримати себе і смоктати і жувати його після того, як ви розчавили їжу, виготовлену батьками. Food Feeder Plus оснащений більшим гнучким силіконовим мішком для задоволення зростаючого апетиту немовлят. Це важливе харчування та дозволяє маленьким дітям безпечно досліджувати та насолоджуватися свіжою твердою їжею. Їжу не потрібно очищати. Просто помістіть їжу в силіконовий мішок, закрийте фіксатор, і малюки можуть насолоджуватися самостійним годуванням свіжою їжею.

Штучна Топографія

Artificial Topography

Штучна Топографія Великі меблі, як печера Цей нагородний проект виграв Великий приз мистецтва в міжнародному конкурсі контейнерів. Моя ідея полягає у виглибленні об'єму всередині контейнера, щоб створити аморфний простір, як печера. Він виготовлений лише з пластикового матеріалу. Близько 1000 аркушів м'якого пластикового матеріалу товщиною 10 мм були вирізані у вигляді контурної лінії та були ламіновані, як прошарок. Це не тільки мистецтво, а й великі меблі. Оскільки всі частини м'які, як диван, і людина, яка заходить у цей простір, може розслабитися, знайшовши місце, придатне для форми власного тіла.

Внутрішній Простір

Chua chu kang house

Внутрішній Простір Точкою голкорефлексотерапії в цьому будинку було з'єднати закриту зону в абсолютно нову візуальну тишу. Тим самим відновлюється певна історична та сира чарівність, щоб укрити порожнечу будинку. Нове житло завершується сюрпризом інтер’єру в інтер'єрі; суха та мокра кухня Кухня в межах кухні та їдальня в межах кухні. Житловий простір також був перерваний вражаючою арт-атакою, яка незабаром стала електричним електропроводкою особистого житла. Для доповнення загального акценту, шматочки теплого світла потрібні для плям по всіх кольорових стінах.