Дизайн журналу
Дизайн журналу
Розширюваний Стіл

Lido

Розширюваний Стіл Лідо складається у невелику прямокутну коробку. У складеному вигляді він служить ящиком для зберігання дрібних предметів. Якщо вони піднімають бічні тарілки, суглобові ніжки виступають з коробки, і Лідо перетворюється на чайний стіл або невеликий письмовий стіл. Так само, якщо вони повністю розгортають бічні пластини з обох сторін, вона перетворюється на великий стіл, при цьому верхня пластина має ширину 75 См. Цей стіл можна використовувати як обідній стіл, особливо в Кореї та Японії, де сидіння на підлозі під час обіду є загальною культурою.

Назва проекту : Lido, Ім'я дизайнерів : Nak Boong Kim, Прізвище клієнта : Kim Nak Boong Institute of wooden furniture.

Lido Розширюваний Стіл

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.