Дизайн журналу
Дизайн журналу
Житловий Будинок

SV Villa

Житловий Будинок Приміщення SV Villa - жити в місті з привілеями сільської місцевості, а також сучасним дизайном. Сайт, з незрівнянним видом на місто Барселону, гори Монджуїк та Середземне море на задньому плані, створює незвичайні умови освітлення. Будинок орієнтований на місцеві матеріали та традиційні методи виробництва, зберігаючи дуже високий рівень естетики. Це будинок, який має чуйність та повагу до своєї ділянки

Назва проекту : SV Villa, Ім'я дизайнерів : Jofre Roca Calaf, Прізвище клієнта : Jofre Roca Arquitectes.

SV Villa Житловий Будинок

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.