Дизайн журналу
Дизайн журналу
Пекарня

Schwarzwald Recipe

Пекарня Під час зустрічі з дамою, яка була власником цієї німецької пекарні в місті Тайбэй, дизайнерська студія D.More надихнулася як казкою, так і стислими враженнями від Німеччини. Представляючи образ Чорного Лісу, Шварцвальд, звідки бере свій початок німецький секретний рецепт, вони зробили весь фон у темряві та влаштували дві дерев’яні кабінки, наповнені хлібом, у центрі лісу, оточеному знаковими кріслами Баухауза з червоними ягодами, як вогнями, що висять нагорі. Візерунок з дерев’яних каркасів традиційних німецьких будинків був перетворений на полиці із сталевого каркасу та фасад магазину.

Назва проекту : Schwarzwald Recipe, Ім'я дизайнерів : Matt Liao, Прізвище клієнта : D.More Design Studio.

Schwarzwald Recipe Пекарня

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.